Nederlandse wetgeving
Wordt ook lid van de Parkieten Sociëteit
Wordt ook lid van de Parkieten Sociëteit
maandag-vrijdag: 19:00 tot 21:30 en op zaterdag.Helaas voor u ben ik niet altijd via 0653313946 bereikbaar, ook niet op zondag.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op! wij doen ons best om de informatie op deze website actueel te houden. Wij kunnen echter geen enkele verantwoording voor de actuele juistheid van deze website nemen, u kunt dus geen enkel recht aan informatie van deze website ontlenen. Voor nadere uitleg dient u contact op te nemen met de bevoegde instanties.
Het doel van deze website is enige verheldering en samenhang in de wet- en regelgeving te geven.

Waarschijnlijk dienen veel van uw vogels in uw register vermeld te staan. Dit geldt zeker voor alle CITES bijlage A en B vogelsoorten. Middels deze administratie kunt u de legaliteit van uw vogels aantonen. Het aantonen van legaliteit is door een rechter in Nederland als eis gesteld voor het houden van CITES soorten.

Aan het register zijn eisen verbonden. Er staat duidelijk omschreven wat er in uw register moet staan. De layout is vrij, dus hoe uw register er uit ziet maakt niet uit, de inhoud is bepalend. Wij hebben formulierblokken laten maken, deze zijn te bestellen via ons boekenfonds.

. U kunt van deze website een voorbeeld register bestand (excel) downloaden u mag ook zelf een register maken. Het is niet verplicht dat het register digitaal is.

register